Verzenden & Retourneren

Verzenden & Retourneren

Retourneren / ruilen
Wilt u een product retour sturen, stuur dan een e-mail naar service@skylgewear.nl met daarin omschreven de reden van retour. Vermeld eveneens het ordernummer en uw adres in deze e-mail en zend het product naar ons retouradres.

Wilt u een product ruilen, stuur dan een e-mail naar service@skylgewear.nl met daarin omschreven met welk product u uw bestelde product wilt ruilen. Vermeld eveneens het ordernummer en uw adres in deze e-mail en zend het product naar ons retouradres. Stuur bij ruilen van armbanden niet het houten kistje mee. Let op: de verzendkosten voor retour/ruilen zijn voor kosten van de klant. De verzendkosten van Skylgewear aan de klant worden betaald door Skylgewear.

  • Retouradres: Eilandwinkel Wuxalia, o.v.v. retour Skylgewear, Torenstraat 18, 8881 BJ West-Terschelling

Garantie
Skylgewear geeft een jaar garantie op de producten. Wanneer een door u besteld product defect is en/of gebreken of beschadigingen vertoont kunt u dat per e-mail aan ons melden. Het product met manco stuurt u retour volgens de procedure als vermeld in artikel 11 van onze voorwaarden. Indien Skylgewear vaststelt dat het product manco’s vertoont en uw klacht terecht is wordt het product door Skylgewear vervangen.